Over ons

Prettig kennis te maken! Wij stellen ons graag aan u voor.

LANG VERHAAL 

KORT

Rietdekker Bart Domen

Bart Domen heeft ruim 15 jaar ervaring in rietdekken. In een zomer begon hij als vakantiebaan bij een rietdekker in de regio Breda. Na deze eerste ervaring met het rietdekvak ging Bart starten aan zijn opleiding Small Business en Retail management aan de Avans Hogeschool in Breda. Binnen een korte tijd begon hij het rietdekken te missen. In de schoolbanken zitten was interessant, maar zijn passie om mooie rieten daken te maken was sterker. Daarom is Bart doordeweeks als rietdekker begonnen te werken en heeft hij in de avonduren de HBO-opleiding afgemaakt.

Bart Domen: “Rietdekken is een ambacht. Het vraagt jaren om het vak te leren. Ik heb de ervaring en deskundigheid waardoor ik specialistisch vakwerk kan leveren. Belangrijker is dat ik dagelijks met plezier werk aan bijzondere rieten projecten. Dat is ook de reden dat ik er ooit mee ben begonnen.”

Bart heeft alle dimploma’s behaald die voor de rietdekbranche worden gerekend tot belangrijke certificaten. Zo is hij gediplomeerd rietdekker en in bezit van een VCA-certificaat.

 

Rietdekkersbedrijf Domen Rietdekkers

Of het nu gaat om een volledig nieuw rieten dak, rieten kap, onderhoud, reparatie of advisering op het gebied van alle soorten rieten projecten; wij denken graag met u mee. Wij zijn uiteraard bekend met alle traditionele gereedschappen, methoden en technieken van het rietdekken. Maar ook maken wij gebruik van, en zijn op de hoogte van, innovatieve ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Wij combineren de juiste traditionele elementen met de efficiëntie- en veiligheidstoepassingen van nu.

Niet geheel onbelangrijk om te vermelden is dat alle rietdekkers waar wij mee samenwerken VCA-gecertificeerd zijn. Daarnaast zijn wij een meedenkend partner voor aannemers.

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor het plaatsen van een rieten dak of reparatie van uw huidige rieten kap? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek.

Werkgebied Domen Rietdekkers

Domen rietdekkers is gevestigd in Ulvenhout. Ons werkgebied beslaat circa 50 kilometer rondom regio Breda, in zowel Nederland als België. Wij zijn werkzaam in onder andere: Breda, Alpen-Chaam, Tilburg, Roosendaal, Rucphen, Zundert, Etten-Leur, Oosterhout, Drimmelen en Dongen.

Neem gerust contact met ons op voor vragen of een offerte via telefoon of mail, of maak gebruik van het online contactformulier. Ook kan u gebruik maken van de online offertetool voor een vrijblijvende offerte per mail.

Telefoonnummer: 0620867183

Emailadres: info@domenrietdekkers.nl

wij adviseren u graag, neem contact op

Ons Team

Bart Domen heeft ervaring met allerhande rietprojecten, soorten riet en dakconstructies. Een project wordt alleen gerealiseerd met vakmensen die speciaal voor het vak hebben gekozen.

Call Now Button